Teknik Yapı sektörün ilk ‘Örnek Ofis’li satışını Deluxia Park Business’de yapacak

02 November 2017

Teknik Yapı tecrübesiyle hayata geçirilen ve ilk kez ‘Örnek Ofis’ uygulamasıyla satışa çıkarılan Deluxia Park Kartal Business projesinde, KDV ve faiz yükünün yılbaşına kadar firma tarafından karşılanacağı açıklandı. Ayrıca rekabetçi fiyatlarla satışa çıkacak projedeki A+ (plus) ofislerde metrekare fiyatı 7 bin 700 TL’den başlıyor.

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı mevki olan Maltepe’ye Deluxia Park Business projesi ve yeni bir anlayışla dönen Teknik Yapı’nın bu projesi sadece ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Satışına başlanacak olan Deluxia Park Business projesinde fiyat, faiz ve KDV avantajı da sunuluyor. Proje, yılbaşına kadar lansmana özel satış koşullarıyla lanse edilecek.

Teknik Yapı’nın hayata geçirdiği projelerde daima müşterilerinin yanında olduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, aidat giderlerini minimize etmek, faiz yükünü azaltmak ve yüksek prim potansiyeli sunabilmek için bu projeye özel çalışma yapıldığını söyledi.

Proje, toplam 4 dönüm arazi üzerinde 2 blok olarak inşa ediliyor. Projenin satış büyüklüğünün yaklaşık yarım milyar TL olacağı bilgisini de aktaran Umut Durbakayım, KDV hariç birim satış fiyatının 7 bin 700 TL seviyesinden başlayacağını sözlerine ekledi.

Umut Durbakayım, Anadolu Yakası’nda Ataşehir ve Fikirtepe gibi finans merkezlerine alternatif arayışına girenlerin ulaşım avantajına sahip Kartal ve Maltepe’de yoğunlaştığına dile getirdi. Durbakayım, projenin lansman avantajları ve sektörde ötelenen zamlara da dikkat çekerek, “Sektörde aylardır dizginlenen fiyat artışını bu projemize yansıtmadık. Buna ek olarak yılbaşına kadar gerçekleşecek satışlarda KDV’yi de biz üstlendik. Ayrıca bazı vadelerde de faiz yükünü de sıfırladık. Tüm bunları üst üste koyduğumuzda projenin kazandırma potansiyelinin ne kadar yüksek olduğu ortaya çıkıyor” dedi.