Teknik Yapı Uplife Kadıköy’de 1 yıl kira garantisi veriyor

28 October 2017

Hem yatırım hem de oturum amacıyla alımlarda avantaj sağlayacak olan Teknik Yapı güvencesiyle inşa edilen Uplife Kadıköy projesi ev sahibi olmak isteyenlere kira garantisi sunuyor. Projeden ev sahibi olanlara 1 yıl boyunca aylık 3 bin 500 TL’ye varan kira bedelini ödeyeceğini duyurdu. Projedeki kira bedellerinin, dairenin başkasına kiraya verilip verilmediğine bakılmaksızın bir yıl boyunca her ay ödeneceğini ifade ediliyor.

Kentsel dönüşümün en yoğun şekilde yaşandığı bölgelerden biri olan Fikirtepe’nin dönüşümüne öncülük yapan Teknik Yapı, Uplife Park projesinde sıfır faiz ve kira getirisini aynı anda sunan büyük bir kampanya ya imza atacağını açıkladı. Kampanya yıl sonuna kadar devam edecek. Uplife Park projesinden daire alanların faiz yükünü sıfırlarken, üzerine ayda 3 bin 500 TL’ye varan kira geliri olanağı sağlıyor. Teknik Yapı, kampanya kapsamında Uplife Park projesinden daire alanlara 1 yıl boyunca garantili kiracı olma fırsatı sunuyor.

ÇİFT KİRA GARANTİSİ

Uplife Park projesindeki sınırlı sayıdaki dairelerden birini satın alan yatırımcılar, satın aldıkları dairelerinde otursa veya kiralarsa bile bu avantajdan faydalanma olanağına sahip olacaklar. Yıl sonuna kadar Uplife Park projesinden konut sahibi olanların kira bedelleri, Teknik Yapı tarafından her ay başında kat maliklerine ödenecek. Kira ödemeleri teslimden hemen sonra başlayacak ve her ayın başında kat maliklerinin banka hesaplarına yatırılarak ödenecek.