Edonia Garden Projesi

Kar Yapı
Edonia Garden
Pendik, İstanbul
0216 307 6464
info@kar.biz.tr
http://www.edoniagarden.com/landing/

Güllü Bağlar Mah. Yazıcılar Sok. No:33 34906 Pendik/İstanbul

KONUT SAYISI: 388
PROJE ALANI: 14180
TESLIM TARIHI: 2019-12-30
KONUT TIPLERI:

Edonia Garden Projesi Hakkında

Kar Yapı güvencesiyle inşa edilen Edonia Garden projesi İstanbul Pendik'te yükseliyor. Edonia Garden projesi toplam 388 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. Projedeki konutlar genişlikleri 64 ila 147 metrekare arasında değişen 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneklerinden oluşuyor.

Fiyatları henüz belli olmayan, ön talep dönemi başlayan projede kişiye özel ödeme koşulları bulunuyor.

Proje toplam 14 bin 180 metrekare alan üzerinde kuruluyor. Yatırımcılarına bir konuttan öte yaşam alanı sunmayı hedefleyen projede açık yüzme havuzu, fitness merkezi, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya ve süs havuzları, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, asansör gibi donatılar bulunuyor. Ayrıca proje, konut sahibi olacakların araçlarını güvenle park edebilecekleri çift katlı kapalı otoparka da sahip.

Hem lokasyon ve hem de ulaşım kolaylığıyla ön plana çıkan Edonia Garden projesi, merkezi noktalara, Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 3 km ve hızlı feribota 7 km uzaklıkta konumlanıyor. Proje, Pendik Hızlı Tren Garı ile Pendik Devlet Hastanesi’ne, Pendik Marina, Tuzla Marina ve Marmaray’a da yakın bir noktada yükseliyor. Projenin Aralık 2019'da teslim edilmesi hedefleniyor.


Edonia Garden Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Edonia Garden Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında