Kar Yapı

Kar Yapı HAKKINDA

Kar Yapı, 2001 yılında Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde, yüksek yoğunluklu XPS ve EPS POLİSTREN plakalardan, KAR– SİS markası altında, iç ve dış cephe dekor ürünleri imal ederek faaliyetine başlamıştır.
Kar Yapı Adını “ KARtonpiyer SİStemleri'nin” kısaltılmasından alarak KAR-SİS olarak belirlenmiştir.
2006 yılında, inşaat başlangıcının her aşamasında kullanılacak yalıtım malzemeleri üreten, KAR-POL kurulmuştur. Bunun yanı sıra sektörlerde kullanılacak ambalaj malzemelerinin ve fidecilikte kullanılan viyollerin üretimi başlamıştır ve EPS kütükler KAR- POL bünyesinde üretilmeye başlamıştır.
Kar-sis ve Kar-Pol yanında, faaliyet konusu bu iki fabrikanın üretimini satmak, pazarlamak, tanıtmak ve inşaat taahhüt işlerini de kapsayan KAR-YAPI kurularak, diğer şirketlerin sadece marka değerlerinin kalması kararı alınmıştır. Tüm resmi işlemler, KARYAPI bünyesinde devam etmektedir.
Şirket 2007 yılında, ISO 9001- 2008 belgesini almıştır. 2008 yılında, Antalya 2. Organize Sanayi Bölgesinde, 30.000 m² si kapalı olmak üzere toplam 60.000 m² lik alanda faaliyetine devam eden firma, kendi sektöründe faaliyet gösteren firmalar içinde, en büyük alana ve kapasiteye sahip işletme konumundadır.
2009 yılı, firmanın Kar-yapı AŞ. bünyesinde bulundurduğu, KARSİS ve KARPOL marka ürünlerinin fabrika yerleşkesinden ayrılarak, tüm satış ve pazarlama faaliyetlerin yürütüldüğü, Antalya şehir merkezindeki Genel Merkez Ofisine taşınmıştır.
2011 yılı sonunda kurduğu Yapı Kimyasalları ünitesi ile KAR-MİKS markası oluşmuş ve bu sayede yapıştırıcı ve sıva harçlarının üretimini kendi bünyesinde yapmaya başlamıştır.
Büyük kısmı yurt içinden temin edilmiş, bilgisayar destekli enjeksiyon makinaları ve CNC kesim tezgâhlarında, günlük ortalama 150-200 bin tül kartonpiyer, 10 bin parça dış cephe, TSE standartlarına uygun birçok EPS ürün imalatı yapmaktadır.
Firma Adı
:
Kar Yapı
Telefon
:
E-posta
:
info@kar.biz.tr
Adres
:
Güllü Bağlar Mah. Yazıcılar Sok. No:33 34906 Pendik/İstanbul

Kar Yapı Projeleri