Folkart Ilıca Çeşme Projesi

Folkart Yapı
Folkart Ilıca Çeşme
Çeşme, İzmir
444 22 78
info@folkartcesme.com
http://folkartcesme.com/ilica

Ilıca Mah. 35930 Çeşme/İzmir

KONUT SAYISI: 32
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2018-06-30
KONUT TIPLERI:

Folkart Ilıca Çeşme Projesi Hakkında

Çeşme Ilıca bölgesinde inşa edilen Folkart Ilıca Çeşme projesi, Folkart Yapı ayrıcalığı ile hayata geçiriliyor. Tamamı tripleks 4+1 tipindeki konutlardan oluşan Folkart Ilıca Çeşme, 32 adet ikiz villadan meydana geliyor.

Villada yaşama ayrıcalığını geniş metrekarelerle daha da keyifli hale getiren proje, krediye uygun olması açısından da yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise brüt 239 ila 250, net 132 ila 157 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Folkart Ilıca Çeşme projesi 3 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlar satışlarına başladı.

Hem dışı hem de içi kullanışlı ve estetik bir şekilde dizayn edilen Folkart Ilıca Çeşme projesindeki villalar, 4 banyo, 4 yatak odası, 3 depo/kiler, teras ve ebeveyn giyinme odası gibi özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Projenin bina özellikleri arasında ise su deposu, hidrofor ve jeneratör de bulunuyor.

Konumuyla da avantajlı bir noktada yer alan Folkart Ilıca Çeşme projesi, Radisson Blue Resort&SPA Hotel'in arka kısmında ve denize yürüme mesafesinde yer alıyor.

Yaşam kalitenizi yükseltmek için tasarlanan proje sunduğu sosyal donatılarla da sizin ve ailenizin huzurlu ve mutlu bir yaşam alanına sahip olmanızı hedefliyor. Proje, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanlarına sahip. Yeni nesil mimari anlayış ve lüksü bir araya getiren proje bölgenin en ayrıcalıklı projelerinden biri olmaya aday olacak.

Folkart Ilıca Çeşme Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
3150000 TL - 3250000 TL

Folkart Ilıca Çeşme Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Villa
Spor
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında