Folkart Yapı

Folkart Yapı HAKKINDA

2006 yılında Saya Grup tarafından kurulan Folkart Yapı, çevre dostu yapılar inşa ederek ulusal ve uluslararası ödüller almış ve sektöründeki en saygın marka konumuna gelmiş inşaat firmasıdır. İnsanların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla hazırlanan projelerde satış sonrası müşteri memnuniyeti esas alınarak hareket edilmektedir ve bu bağlamda teslim sonrasında iletişim devam etmektedir. Folkart; yüksek yapılar, A+ konut ve ofisler, alışveriş merkezleri ve okul projelerine odaklanmaktadır.
Folkart, Avrupa’nın en yüksek ikiz kulelerinden biri olan Folkart Towers ve Türkiye’nin en büyük ilaç fabrikalarından Pharmactive’in inşası gibi, dünya standartlarında çok sayıda projeye imza atmıştır. Projelerini yüksek teknolojiden yararlanarak yapan şirket yangın algılama ve ihbar sistemleri kullanmaktadır. Folkart, projelerinde ‘mikrotremör’ testi uygulamasını gerçekleştirmektedir. Türkiye’de ilk kez Folkart Towers kulelerinde out-rigger (deprem ve rüzgar sönümleyici) kullanılmıştır. Tüm dünyada yaygın kullanımı olan BIM (Yapı Bilgi Modellemesi) sistemine geçiş yapılmıştır. Asansörlerde destination otomasyon sistemi kullanılmıştır.
Folkart Yapı, konut projelerinin yanı sıra sosyal sorumluluk ile ilgili çalışmalara da imza atmış bir inşaat firmasıdır. Bu kapsamda; Ege Artı Engelli Bireylerin Eğitimi ve Geliştirme Derneği, Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun katkılarıyla engelli gençlerin tam zamanlı eğitim görmesine olanak sağlayan Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu’nu hayata geçirmiştir. Bu projeyle; okulda bulunan ancak maddi olanaksızlık nedeniyle tam gün eğitime katılamayan 60 zihinsel engelli gencin aktif yaşama mutlu bir şekilde katılmalarını sağlayacak eğitimi ücretsiz olarak görmesi hedeflenmiştir.
Firma Adı
:
Folkart Yapı
Telefon
:
E-posta
:
info@folkart.com.tr
Adres
:
Manas Bulvarı Adalet Mahallesi No:47 K:43 Bayraklı/İzmir

Folkart Yapı Projeleri