Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsasına 7 teklif

06 October 2017

Emlak Konut GYO İstanbul Bakırköy Şevketiye arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin 1. oturumu 4 Ekim 2017 günü saat 14.30’da düzenlendi. Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesine 7 şirket teklif getirdi. Söz konusu İstanbul Bakırköy Şevketiye arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin “Pazarlık - Açık Artırma” bölümünü içeren 2. oturumu ise 11 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

İhaleye teklif veren şirketler şöyle;

1.   Günyüzü İnşaat-Zilal İnşaat-CSR Gayrimenkul ortaklığı

2.   Seha İnşaat ve Fuzul Yapı ortaklığı

3.   Dağ Mühendislik

4.   Mesa Mesken

5.   Özak Gayrimenkul-İnter Yapı ortaklığı

6.   Torkam ve TK İnvest Yapı ortaklığı

7.   Kuzu Toplu Konut İnşaat

Emlak Konut GYO tarafından konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama ise şu şekilde;

“İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinin 1. Oturumu 04.10.2017 tarihinde saat 14:30 da yapılmıştır. Söz konusu ihaleye 7 (Yedi) istekli teklif vermiştir.

İhale komisyonu tarafından isteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. Oturumunun tarihi ve saati isteklilere yazı ile bildirilecektir.

Önemli bilgilendirme: İhalenin sonucunu belirleyecek olan nihai mali teklifler 2. Oturumda alınacaktır ve her zaman olduğu gibi kamuyla paylaşılacaktır.”