
- Diğer Haberler

- 40 Bin Kişi Plaja Girdi
40 Bin Kişi Plaja Girdi
40 bin kişi birleşerek Yeni Zelanda'da Awaroa Plajı’nı satın aldı...
40 bin kişi birleşerek Yeni Zelanda'da Awaroa Plajı’nı satın aldı...
Yeni Zelanda'da özel bir plajı 40 bin kişi birleşerek satın aldı. Bu ilginç olay Yeni Zelanda Abel Tasman Milli Parkı’nda bulunan Awaroa Plajı’nın sahibi tarafından satışa çıkarılmasıyla gerçekleşti. Plajı halkın yararlanabileceği hale gelmesini dileyen Duan Major ve Adam Gardner internette bir kampanya başlattı.
Givea- Little sitesi üzerinden Ocak ayında başlatılan ve sosyal medyada hızla yayılan kampanyada toplam 1,4 milyon euro toplandı. Bağışçılar toplanan parayla satın aldıkları plajı halka açacaklarını duyurdu. Plajın hukuki sahibi olması için ise resmi olarak Abel Tasman Milli Parkı’yla birlikte çalışacak bir vakıf kurulacak.
Yalnızca gemi ve helikopter ile ulaşım sağlanan bu plaj 7 hektar alana yayılıyor. Plaj beyaz renkli kumları ve turkuaz renkteki kıyılarıyla “Yeryüzündeki cennet” olarak adlandırılıyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sevgililer Günü’nde Onu Mutlu Edecek Hediye Kärcher’de!
Sevgililer Günü’nde sevdiğinize yapacağınız anlamlı bir sürpriz, ona verdiğiniz değeri hissettirmeni
04 February 2025
HANNOVER MESSE 2025 Yapay Zeka ile Otomasyonda Yeni Bir Çağ Başlatıyor
HANNOVER MESSE 2025 Fuarında 15 salonda, dünyanın dört bir yanından gelen şirketler, en son teknoloj
















