
- Emlak Haberleri

- 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi sektörü bir araya getirecek
8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi sektörü bir araya getirecek
‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl ‘Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm’ temasıyla Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleştirilecek.
Türkiye İMSAD'ın hayata geçirdiği, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl ‘Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm' temasıyla Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenecek. Toplam üretimi, dış ticaret hacmi ve istihdamdaki payının yanı sıra etkili birçok sektörle yakın ilişkisinden dolayı ülke için stratejik öneme sahip inşaat malzemesi sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD, ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi' ile sektöre yine yön vermesi öngörülüyor.Zirvede, bilişim çağında var olabilmek için, sektör olarak bu sürecin nasıl yönetilmesi gerektiği, geleceğin şehirleri, fabrikaları ve binalarının nasıl olacağı ve gelişim sürecinde ihtiyaçlara cevap verecek teknolojik çözümler masaya yatırılarak tartışılacak. İş, ekonomi, medya ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak bulunacağı ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nde sektörün her kesiminden 500'ü aşkın katılımcı bir araya gelecek. İki oturum, dört sunum, iki söyleşi programı ve ödül töreninin yapılacağı ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin her oturumunda, alanında uzman isimler, değerlendirmelerini katılımcılarla aktaracak.
2 oturumdan oluşacak olan Zirve'nin “Geleceğe Yatırım Oturumu”nda; ‘Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri', ‘Sanayide Dönüşüm İhtiyaçlarımız, Eksiklerimiz', ‘Dönüşüm Sürecinde Eğitime Yatırımın Önemi/e-eğitim'de Ne Durumdayız?' ‘Markaların Geleceği Dijital Pazarlamanın Elinde mi?' konu başlıklardan meydana geliyor. “Dijital Dönüşüm Oturumu”nda ise ‘Mimaride Dijitalleşme', ‘BIM', ‘3D Printing', ‘Sanayi 4.0', ‘Sanayide Dijitalleşme', ‘Türkiye Dijital Dönüşümün Neresinde?' konu başlıklarıyla son gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunacaklar. Ayrıca 4 farklı sunum ve 2 söyleşi programına yer verilecek Zirve'de ‘Döngüsel Ekonominin Neresindeyiz?', ‘Dijitalleşme Sürecinde Değişen Yönetim Anlayışı', ‘Geleceğin akıllı/dijital fabrikaları nasıl olacak/olmalı?', ‘Dijital Dönüşümün Getireceği Siber Tehditlerle Nasıl Mücadele Etmeliyiz? gibi sorularına da yanıt aranacak.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALTA’DA YENİ DÖNEM 4 MEVSİM TERMAL AYRICALIĞI
Sur Yapı, Antalya’daki yeni nesil devre mülk projesi Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da önemli bir dön
15 April 2026
SEGA YAPI, ATAKENT’İN DEĞER HATTINDA MODERN ŞEHİR HAYATININ SİMGESİ SEGA ATAKENT’İ SATIŞA SUNDU
Sega Yapı, İstanbul’un önemli bir uydu kenti olan, planlı gelişim bölgesi ve geleceğin yaşam merkezi
13 April 2026
POPÜLER HABERLER
Fırat Life Style’dan 990 Bin TL Net Fiyatıyla "Hemen Tapulu", “Erişilebilir Konut” Modeli













