
- Emlak Haberleri

- Kütahya

- ADÜAŞ'tan Kütahya'da Satılık 140 Arsa
ADÜAŞ'tan Kütahya'da Satılık 140 Arsa
ADÜAŞ Kütahya Parmakören mahallesinde yer alan 140 arsayı ihaleye çıkarıyor...
ADÜAŞ Kütahya Parmakören mahallesinde yer alan 140 arsayı ihaleye çıkarıyor...Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.(ADÜAŞ) Kütahya Merkez Parmakören mahallesinde yer alan 140 adet arsa ayrı ayrı olmak üzere satış yöntemiyle özelleştirilecek.
Gayrimenkullerin her biri için 300 TL karşılığında ihale şartnamesi ve tanıtım dökümanı Cumhuriyet Mah. İnkılap Sok. No: 4 D: 4-6 Kızılay Çankaya adresinde yer alan ADÜAŞ Genel Müdürlüğü'nden temin edilebiliyor. Şartname bedeli T. Halk Bankası Ankara Mithatpaşa Şubesi nezdinde bulunan ADÜAŞ Genel Müdürlüğünün TR820001200939600010260124 no.lu hesabına yatırılması gerekiyor.
Arsalar için son teklif verme tarihi 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 14:00 olarak belirlendi. İhaleye katılacakların şartname almaları zorunlu olup, tekliflerin son teklif verme saatine kadar teslim edilmesi gerekiyor.
İŞTE SATIŞA SÖZ KONUSU ARSALAR
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO YKB Ramazan Taş: 2026'ya güçlü konut piyasasıyla giriyoruz
2025 yılında tüm zamanların rekorunu kırarak 1 milyon 688 bin 910 adede ulaşan konut satışları, konu
20 January 2026
Türkiye’nin İlk Resort City Konseptli Yaşam Projesi PRIVE INVENTUM’da Ön Talep Başladı
Aydın Yatırım Grup tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Resort City konsep













