
- Emlak Haberleri

- Ağaoğlu'ndan Şehit Ailelerine 250 Konutluk Proje
Ağaoğlu'ndan Şehit Ailelerine 250 Konutluk Proje
Ali Ağaoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ev yapmak istediğini söyledi...
Ali Ağaoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ev yapmak istediğini söyledi...Ağaoğlu Şirket Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi direnişinde şehit olanların ailelerine ev yapmak istediğini açıkladı.
Ağaoğlu, “Cumhurbaşkanımız talimatı versin yarın kazmayı vuralım. Kamu yer göstersin hiçbir karşılık beklemeden 239 şehide 239 ev yaparım" dedi.
Proje için Levent'teki askeri alanı isteyen Ağaoğlu, "Levent’te eskiden golf kulübü olarak kullanılan askeri alan var. Alan boş ve müsait. Bana 250 ev yapacak kadar alan versinler ve bu projeyi hayata geçirelim. Benim vaadim her şehit ailesine bir ev vermek" açıklamasında bulundu.
Bu işi hiçbir karşılık beklemeden yapacaklarını belirten Ağaoğlu, "Anıt bir proje hayatata geçirmek istiyorum. Levent'teki arazi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü de görüyor. Sitenin adına da '15 Temmuz Şehitler Sitesi' deriz" dedi.
Eğer proje için olumlu yanıt gelirse Ağaoğlu 100 milyon TL değerinde bir proje yaşama geçirecek. Projedeki dairelerin 150 metrekare büyüklüğünde 3+1 şeklinde olması planlanıyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
RAMS Park House Maslak Lansmanında Rekor Satış
3 Günde 260 Konut Satıldı, Kampanya 1 Ocak 2026’ya Uzatıldı.
11 December 2025
Konut Üretiminde Güven ve Sürdürülebilirlik Ön Planda
Yapı sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Şentürk, konut pr
11 December 2025
POPÜLER HABERLER
Suudi Arabistan’a otel, perakende ve konut projesi Nef’ten milyar dolarlık ortaklık
18 November 2025
2026’da Arsa Yatırımlarında Belirleyici Faktör: Bölgesel Dinamikler ve Doğru Analiz













