
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Şile

- Ağva Meydan ve Sahil Düzenleme Projesi’nde sona yaklaşıldı
Ağva Meydan ve Sahil Düzenleme Projesi’nde sona yaklaşıldı
İBB Başkanı Kadir Topbaş, Şile’de yaptıkları projelerin çalışmalarını yerinde inceledi. Hayata geçirdikleri Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi hakkında bilgi veren Topbaş, kısa süre içinde projenin açılışını yapacaklarını duyurdu.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, yerinde denetim yapmak için gittiği Şile’de yaptığı açıklamada inşa ettikleri birçok projenin hız kesmeden sürdüğünü dile getirdi. Belediye olarak burada da yatırımlara devam ettiklerinin altını çizen Topbaş, Şile'ye bağlı Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemeler yaptı. İBB olarak Şile’ye 14 yılda 1 milyar 650 milyon lira yatırım yapıldığını söyleyen Kadir Topbaş, incelemeler sırasında önemli bilgiler paylaştı.“AĞVA SAHİL VE MEYDAN PROJESİNİ 30 MİLYON BEDELLE GERÇEKLEŞTİRDİK”
Şile ve Ağva’yı ihmal etmediklerini ve gereken özeni gösterdiklerini söyleyen İBB Başkanı Kadir Topbaş, “Göreve geldiğimizde salaş bir vaziyette olan Ağva sahilinde 30 milyon lira bedelle Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’ni gerçekleştirdik. Böyle bir koy, bu kadar güzellik nasıl ihmal edilir diye düşündük. Ağva saklı bir cennet, gizli bir bahçe. Bu güzelliğin bilinmesini ve Ağvalılar ile ziyaretçilerin burada huzur içinde yaşamasını istiyoruz. Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi için 65 bin metrekarelik bir alan düzenlendi. Bu güzelliği daha da güzelleştirerek yaşatmak için proje kapsamında yeşil alanlar, 3 sosyal tesis, seyir terasları, 125 araçlık otopark, çocuk oyun alanları bulunuyor. Şile Belediye Başkanımız Ağva’da da Şile’deki gibi Doğal Ürünler Pazarı yapacak ve inanıyorum ki buraya çok iyi bir getirisi olacak. Ağva ve Şile’de tamamladığımız veya bitmek üzere olan birçok eserimiz var” ifadelerini kullandı.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO YKB Ramazan Taş: 2026'ya güçlü konut piyasasıyla giriyoruz
2025 yılında tüm zamanların rekorunu kırarak 1 milyon 688 bin 910 adede ulaşan konut satışları, konu
20 January 2026
Türkiye’nin İlk Resort City Konseptli Yaşam Projesi PRIVE INVENTUM’da Ön Talep Başladı
Aydın Yatırım Grup tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Resort City konsep













