
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Üsküdar

- Akiş GYO Üsküdar Arsasını İBB’ye Sattı
Akiş GYO Üsküdar Arsasını İBB’ye Sattı
İstanbul Üsküdar'deki en yeni konut projeleri hakkında ve emlak sektöründeki son gelişmelere dair haberleri incelemek için tıklayınız.
Akiş GYO, Çamlıca Cami'ye komşu arsasını 58.2 milyon TL'ye İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sattı...
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Üsküdar Kısıklı mahallesinde 2773 ada 2 parselde kayıtlı olan 19 bin 340 metrekarelik arsasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sattı.
Söz konusu arsa Çamlıca tepesinde yapım çalışmaları tüm hızıyla devam eden Çamlıca Cami'nin hemen arkasında yer alıyor.
Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklamada bulunan Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arsasını 58 milyon 20 bin 870 TL'ye sattığını belirtti. Satış bedelinin ise iki eşit taksit halinde tahsil edileceğini ve ilk taksitin tapu sicili nezdinde yapılacak mülkiyet devir tarihinden itibaren 15 takvim günü içerisinde, ikinci taksitin ise ilk taksit ödemesini takip eden 30 gün içerisinde yapılacağı açıklandı.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO YKB Ramazan Taş: 2026'ya güçlü konut piyasasıyla giriyoruz
2025 yılında tüm zamanların rekorunu kırarak 1 milyon 688 bin 910 adede ulaşan konut satışları, konu
20 January 2026
Türkiye’nin İlk Resort City Konseptli Yaşam Projesi PRIVE INVENTUM’da Ön Talep Başladı
Aydın Yatırım Grup tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Resort City konsep













