
- Diğer Haberler

- Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 arsasını satacak
Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 arsasını satacak
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mülkiyetindeki 6 arsa 8 Şubat tarihinde satışa sunulacak.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, belediye mülkiyetindeki arsaları satışa çıkarıyor. Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan ve farklı lokasyonlarda bulunan 6 arsa satışa sunuldu. Söz konusu satışı yapılacak olan taşınmazlar, Çankara, Keçiören ve Pursaklar’da konumlanıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi, 8 Şubat 2018 tarihinde saat 14.00’da 'kapalı zarf usulü' ile gerçekleştirilecek.

İhale, Hipodrom Caddesi No:5’deki belediye hizmet binasının 18. katında bulunan encümen salonunda, belediye encümeni tarafından düzenlenecek.
İhaleye katılacakların ihale şartnamesini 500 TL karışlığında almaları gerekiyor. İhaleye katılmak isteyenlerin tekliflerini ihale günü en geç saat 12.00’ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan encümen başkanlığına (7.katta bulunan yazı işleri ve kararlar dairesi başkanlığına) vermesi gerektiği de kaydedildi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeynel Kılıç’tan İstanbul Turizmine Değer Katan Yatırım: DoubleTree by Hilton İstanbul - Tuzla ve Ata Köşküm Oteli
İstanbul’un turizm vizyonuna katkı sağlayacak önemli bir yatırım, iş dünyasının saygın isimlerinden
17 April 2025
Elite World, Amsterdam’daki İlk Oteliyle Avrupa’ya Açılıyor
Franchise iş modeliyle büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Elite World Hotels & Resorts, 202













