
- Emlak Haberleri

- Ankara

- Çankaya

- Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 19 gayrimenkul
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 19 gayrimenkul
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden dev satış!
Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 19 adet gayrimenkul yapılacak ihale ile satılacak. Yapılan bilgilendirmeye göre söz konusu ihale 12 Eylül 2019 Perşembe günü Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.Satışı konu olan gayrimenkuller için toplam 158 bin 447 bin 837 TL muhammen bedel belirlendi. Gayrimenkuller; Yenimahalle, Pursaklar, Çankaya, Mamak, Altındağ, Gölbaşı ve Keçiören'de bulunuyor.
KAPALI TEKLİF SUNULACAK
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden dev ihaleye ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ihalenin esasları duyurulurken gayrimenkullerin, 2886 Sayılı Kanunun 36.Maddesi gereğince Kapalı Zarf usulü ile satış bedeli, ihale karar pulu, sözleşme karar pulu, ilan giderleri ve diğer giderleri peşin ödenmesi şartıyla ayrı ayrı satılacağı belirtildi.
İhaleye katılacak yatırımcıların 500 TL karşılığında şartname alma zorunluluğu bulunuyor. Bunun yanı sıra teklif mektuplarının en geç ihale günü saat 12:00'a kadar encümen başkanlığına sunulması gerekiyor.
Satışı konu olan gayrimenkuller Pursaklar'ın SarayMahallesi'nde, Çankaya'nın Karakusunkar, Dikmen ve Çayyolu mahallelerinde, Yenimahale'nin Ergazi Mahallesi'nde, Mamak'ın Mutlu Mahallesi'nde, Gölbaşı'nın Kızılcaşar Mahallesi'nde ve Keçiören'in Ayvalı Mahallesi'nde bulunuyor.
İşte satışa sunulan gayrimenkullerin özellikleri:

HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Konut Alıcılarının Yüzde 68'i Artık Sadece Lokasyona Bakmıyor
Türkiye’de gayrimenkul sektöründe değer artışını belirleyen kriterlerin değiştiği görülüyor.
09 June 2026
Avrupa’nın En İyi Yüksek Katlı Konut Projesi ödülüne sahip Folkart Nova'da Yaşam Başladı
Yüksek yaşam standartlarına sahip konut, ofis ve karma yapılar geliştiren, Türkiye’nin öncü gayrimen











