
- Emlak Haberleri

- Ankara

- Ankara'da 14 Arsa Satışa Çıkıyor
Ankara'da 14 Arsa Satışa Çıkıyor
Ankara'da bulunan 14 arsa, Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarıldı...
Ankara'da bulunan 14 arsa, Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarıldı...Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 14 adet arsayı satışa çıkarma kararı aldı.
Hipodrom Caddesi No: 5'te yer alan belediye hizmet binasının 18. katındaki encümen salonunda gerçekleştirilmesi planlanan ihalenin tarihi ise 20 Temmuz 2017 olarak belirlendi. Belediye encümeni tarafından yapılacak olan ihalede kapalı teklif usulünün uygulanmasına karar verildi.
ARSALAR BELLİ OLDU
İhaleye konu olan arsaların ise Etimesgut'ta, Yenimahalle Evidikköy ve Ergazi'de, Pursaklar Saray ve İmrahor'da, Mamak Ballıkuyumcu'da ve Akyurt Güzelhisar Mahallesi'nde yer aldığı duyuruldu.
ŞARTNAME 500 TL
İhaleye katılmak isteyen taliplerin en geç ihale günü saat 12:00'ye kadar encümen başkanlığına tekliflerini iletmeleri gerektiği belirtilirken ihaleye katılacak olanların 500 Türk lirası karşılığında şartnameyi almaları gerektiği de kaydedildi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO büyümeyi borsaya taşıyor: Halka arz gelirinin yüzde 85’i yeni projelere
7 milyar TL’yi aşan portföy büyüklüğüne sahip Luxera GYO, gayrimenkul sektöründeki başarısını sermay
02 March 2026
Ege Yapı Kekliktepe’de Son 15 Villa: Teslim Süreci Bahar Sonu Başlıyor
Ege Yapı’nın, Ege Yapı GYO portföyünde Urla Kekliktepe’de hayata geçirdiği müstakil villa projesinde













