
- Diğer Haberler

- AŞTİ'nin Yeni Yeri Belli Oldu
AŞTİ'nin Yeni Yeri Belli Oldu
2 yılda tamamlanması planlanan yeni Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nin (AŞTİ) yeri belli oldu...
2 yılda tamamlanması planlanan yeni Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nin (AŞTİ) yeri belli oldu...Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, yeni Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nin (AŞTİ) yerini açıkladı. İhalesi tamamlanan AŞTİ'nin NATO Yolu ve otobanın bulunduğu, eski Mamak çöplüğünün yanındaki 100 bin metrekarelik arsada hayata geçirilecek.
2 yıl içinde tamamlanması planlanan yeni otogarın yanı sıra Eskişehir Yolu, Konya Yolu, Samsun Yolu, Anadolu Bulvarı-İstanbul Çevre Yolu ile kesişimi ve Sincan-Ayaş Yolu kesişiminde 5 cep terminalinin yapılacağı belirtildi.
AŞTİ'nin mevcut binasının da ne olacağı hakkında bilgi veren Gökçek, "Ulus Tarihi Kent Merkezi düzenlemesiyle binaları yıkarak Ankara'ya bir meydan kazandıracağız. Ulus esnafını da şimdiki AŞTİ'ye taşıyacağız. AŞTİ, dönüşümden sonra büyük bir AVM gibi çalışacak ve Ulus esnafına hizmet verecek" dedi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Hepsiburada, Efsane Kasım Z Raporunu Paylaştı
Hepsiburada’nın Türkiye’ye kazandırdığı ve her yıl alışveriş gündemini şekillendiren Efsane Kasım, b
03 December 2025
Ekobord Katma Değerli Ürünleriyle Dünya Pazarlarındaki Payını Büyütüyor
Vefa Group’un yapı malzemeleri sektöründeki markası Ekobord, ekstra mukavemeti ile öne çıkan fiberce













