- Emlak Haberleri
- Aydın
- Efeler
- Aydın Efeler'de 35 adet gayrimenkul satışta
Aydın Efeler'de 35 adet gayrimenkul satışta
Aydın'da ihale yoluyla gayrimenkul satışı yapılacak. Detaylar haberimizde…

Satışa sunulan gayrimenkuller; arsa, zeytinlik ve mesken durumunu taşıyor. Gayrimenkuller için toplam 11 milyon 716 bin 550 TL satış bedeli belirlendi.
Yapılan bilgilendirmeye göre, ihaleler Efeler Ramazanpaşa Mahallesi Doğu Gazi Bulvarı'nda bulunan Maliye Hizmet Binasında düzenlenecek. İhalede gayrimenkuller tek tek satılacak.
KONUTLARIN FİYATLARI 130 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
Satışa sunulan gayrimenkuller arasında 25 adet imarsız arsa ve 1 adet zeytinlik cinsinde gayrimenkul bulunuyor. Arsaların fiyatları 25 bin 200 TL ile 1 milyon 094 bin TL arasında değişiyor. Satışa sunulan 1 adet zeytinlik için 320 bin TL satış bedeli belirlendi. Bu gayrimenkuller Baltaköy, Güzelhisar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alıyor.
İhalede satışa sunulan 9 adet konut ise Hasanefendi ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alıyor. Konutların tamamı 3+1 daire tipi şeklini taşırken büyüklükleri 97 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Konutlar için ihalede talep edilen satış bedeli 130 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.
AÇIK TEKLİF SUNULACAK
İhaleye katılmak isteyen yatırımcıların gayrimenkullere ve ihaleye dair tüm detaylara Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ulaşılabileceği belirtildi. Öte yandan satış ihaleleri, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45'inci maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacak.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ

Piyalepaşa İstanbul Premium'da Özel Kampanya Fırsatıyla Beyoğlu’nun Kalbinde Yeni Eviniz Sizi Bekliyor!
Türkiye’nin özel sektör eliyle gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan ve Beyoğlu’nun
03 March 2025

2024 yılında konut talebiyle inşaat sektörü yüzde 9,3 büyüdü
TÜİK’in açıkladığı 2024 yılı büyüme rakamlarını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Baş