
- Şirket Haberleri

- Babacan Holding Beylikdüzü'nde sahil kasabası kuracak
Babacan Holding Beylikdüzü'nde sahil kasabası kuracak
Babacan Holding'in Beylikdüzü'ndeki yeni projesinin detayları belli oldu.
İstanbul'da özellikle Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinde birçok konut projesi geliştiren Babacan Holding, Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde denize sıfır bir bölgede yeni proje hazırlığında olduğunu duyurdu.Babacan Holding'in Maliye ve Hazine Bakanlığı Özelleştirme İdaresi’nden Beylikdüzü Kavaklı sahilinde denize sıfır konumda 60 bin metrekare büyüklüğündeki bir arazi satın aldığı öğrenildi. Firmanın bu arazi üzerinde 450 milyon TL'lik yatırımla bir sahil kasabası inşa edeceği, bu proje içerisinde yeme-içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal donatılar, bakımevi gibi detayların da olduğu sahil kasabası konsepti hayat bulacak.
"2019 YILI YATIRIM YILI"
Firmanın yatırım politikaları hakkında görüş bildiren Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2019 yılını yatırım yılı olarak belirlediklerini ifade ederek, "Gayrimenkulden edindiğimiz deneyimle sektöre alternatif bir konsept kazandıracağız. Lojistikteki yeni yatırımımızla da bu alandaki adımlarımızı hızlandıracağız. Yatırımlarda büyük hamleler bizi bekliyor" diye konuştu.
Babacan Holding'in sahil kasabası konseptli projesi hakkında da konuşan İbrahim Babacan, "Beylikdüzü Kavaklı sahilinde denize sıfır konumda yer alan, 60.000 metrekare büyüklüğündeki araziyi, Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi’nden satın aldık. Bölgede Babacan Yapı markası altında bir sahil kasabası inşa edeceğiz. 450 milyon TL'lik yatırımla hayata geçireceğimiz proje ile içerisinde 150 civarında konut, yeme -içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal donatılar, bakımevi gibi detayların yer alacağı bir sahil kasabası konseptini sektöre kazandıracağız" ifadelerini kullandı.
Projenin yatay mimariye uygun bir şekilde hayat bulacağının altını çizen Babacan, "Türk örf ve adetlerini içinde barındıran tatil köyü modelinde tasarladığımız projemiz, doğanın ve denizin tüm güzelliklerini sunacağımız çok farklı bir kompleks yapı olacak" dedi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Esas Gayrimenkul 2025 sürdürülebilirlik raporunu yayımladı: 2030 hedefine 5 yıl erken ulaşıldı
Esas Gayrimenkul, ESCO modeliyle hayata geçen 5,4 milyon Euro büyüklüğündeki yenilenebilir enerji pr
14 April 2026
RAMS Türkiye’den Sanata Destek: Gençlerin Hayal Gücüne Alan Açtı!
RAMS Türkiye, “sadece yapı değil, yaşam üreten” vizyonunu RAMS Çatısı ile sosyal sorumluluk çalışmal
13 April 2026
POPÜLER HABERLER
RAMS Park House Maslak’ta “Bahar Kampanyası” %20 Peşinat, 36 Ay Vade ve Sıfır Faiz İmkânı













