
- Emlak Haberleri

- Balıkesir

- Karesi

- Balıkesir Belediyesi 3 arsa satacak
Balıkesir Belediyesi 3 arsa satacak
Balıkesir Belediyesi mülkiyetinde yer alan ve Karesi ilçesi sınırlarında konumlanan 3 arsasını ihale yoluyla satışa sunacak.
Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ait olan, Karesi ilçesinde bulunan 3 arsanın satışı yapılacak. Söz konusu arsaların satış işlemi ihale yoluyla gerçekleştirilecek. Satışa çıkarılan taşınmazların büyüklüğü ise 86 metrekare ile 3 bin 284 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.Gayrimenkuller, akaryakıt ve konut alanı imarına sahip. Arsalar için istenilen bedel 43 bin TL ile 4 milyon 620 bin TL arasında, geçici teminat bedeli ise bin 290 TL ile 138 bin 600 TL arasında belirlendi.
Taşınmazların satış ihalesi kapalı teklif (arttırma) usulü ile 17 Ocak 2018 tarihinde saat 14.10 ile 14.30 saatleri arasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.
İhale detayları için tıklayınız.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO YKB Ramazan Taş: 2026'ya güçlü konut piyasasıyla giriyoruz
2025 yılında tüm zamanların rekorunu kırarak 1 milyon 688 bin 910 adede ulaşan konut satışları, konu
20 January 2026
Türkiye’nin İlk Resort City Konseptli Yaşam Projesi PRIVE INVENTUM’da Ön Talep Başladı
Aydın Yatırım Grup tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Resort City konsep













