
- Emlak Haberleri

- ‘Ballı Konut’ Tartışması Meclis Gündeminde
‘Ballı Konut’ Tartışması Meclis Gündeminde
Son zamanlarda epey yoğun olan Meclis'in gündemine şimdi de 'ballı konut' tartışması eklendi.
Son zamanlarda epey yoğun olan Meclis'in gündemine şimdi de 'ballı konut' tartışması eklendi.
Köşk seçimlerine az bir süre kala siyasi tansiyonun tavan yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclis’inde bugünlerde, 'ballı konut' tartışması yaşanıyor.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) iki sene evvel maket proje üzerinden milletvekilleri ve gazetecilere sattığı konutların değeri katlanarak arttı. TOKİ’nin başlamayan konutların fiyatını yükseltmek istemesine ise Meclis'ten itiraz sesleri yükseldi.
TOKİ İNŞAATA BAŞLAYAMADI
TOKİ tarafından, iki yıl önce satışa çıkarılan İncek 2. Etap Toplu Konut Projesi’nde fiyatlar düşük kalınca, TOKİ bir türlü inşaata başlayamadı. Bu durum, projeden maket üzerinden konut satın alan milletvekilleri, Meclis personeli ve gazetecileri kızdırdı. TOKİ ise, proje ile ilgili olarak bugüne kadar üç ayrı ihaleye çıkmak zorunda kaldı.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Rönesans Holding’den Hollanda’da tarihi işlem
Rönesans Holding’in iştiraki Ballast Nedam Development, Hollanda’nın bugüne kadarki en büyük konut i
29 January 2026
arsaVev, Ören Projesi İçin Sancaklı ile Anlaştı
Gayrimenkul sektöründe konut getirili arsa modeliyle adından sıkça bahsettiren arsaVev, hayata geçir













