
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Ataşehir

- Dekon Senkron'da Peşin Ödemeye Yüzde 10 İndirim Fırsatı!
Dekon Senkron'da Peşin Ödemeye Yüzde 10 İndirim Fırsatı!
İstanbul Finans Merkezi'nde yükselen Dekon Senkron yeni ödeme planlarını açıkladı...
08 Mayıs 2017
İstanbul Finans Merkezi'nde yükselen Dekon Senkron yeni ödeme planlarını açıkladı...Dekon Senkron'da 4.800 TL metrekare birim fiyatı lansman döneminin sona ermesiyle 6.500 TL'ye çıktı. Dekon Senkron'da konut sahibi olmak için peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılırken 36 ay vadede faiz alınmıyor. Dekon Senkron 5 bin metrekare alan üzerinde yükselirken projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Dekon Senkron'da 168 dairenin yanında 10 adet ticari ünite de bulunuyor.
Dekon Senkron geniş sosyal imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede 200 araçlık kapalı otopark, açık havuz,spor salonu,oyun alanları,cafe ve restoranlar yer alıyor.
ATAŞEHİR'İN KALBİNDE
Ataşehir'in merkezine yakın konumda olan proje metroya da 50 metre mesafede yer alıyor. Projeye 150 metre mesafede hastane ve okul inşaatı için çalışmalar başlatıldı. Dekon Senkron'nun Mart 2019'da tamamlanması planlanıyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeray Katılım Şöleni ile Konutta 0 Faiz Fırsatı
Zeray GYO, “Faiz yok, sıra yok, belirsizlik yok” sloganıyla yüzde 40 peşinat, 0 faiz ve 60 aya varan
20 Temmuz 2026
DAP Yapı’dan bir ilk! Kendi kendini ödeyen ev modeli
Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman sistemi ile 60 ve 30 aylık sözleşmelerle faizsiz kefilsiz finansm
10 Temmuz 2026
POPÜLER HABERLER
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













