
- Emlak Haberleri

- Diyarbakır

- Çınar

- Diyarbakır Çınar Belediyesi’nden satılık 29 dükkân
Diyarbakır Çınar Belediyesi’nden satılık 29 dükkân
Mülkiyeti Diyarbakır Çınar Belediyesi’ne ait olan ve İkizoluk Mevkii ve Gazi Mahallesi’nde konumlanan 29 dükkânı ihale yöntemiyle satılacak.
Diyarbakır Çınar Belediyesi mülkiyetleri arasında bulunan, İkizoluk Mevkii ve Gazi Mahallesi'nde konumlanan toplam 29 adet dükkân ihale yoluyla satılacak. Söz konusu taşınmazların büyüklüğü 24 metrekare ile 188 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca gayrimenkuller büro, ticari depo ve kafeterya-lokanta imarına sahip. Gayrimenkullerin satış ihalesi kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek. Taşınmazlar için istenilen tahmini satış bedelleri 35 bin TL ile 300 bin TL arasında değişiklik gösterirken, geçici teminat bedelleri ise bin 750 TL ile 15 bin TL arasında belirlendi.
İhaleye çıkarılacak olan dükkânların satış işlemi 5 Aralık 2017 günü, saat 10.00'da Çınar Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Ege Yapı Kekliktepe’de Son 15 Villa: Teslim Süreci Bahar Sonu Başlıyor
Ege Yapı’nın, Ege Yapı GYO portföyünde Urla Kekliktepe’de hayata geçirdiği müstakil villa projesinde
27 February 2026
RAMS Park House Maslak’ta “İyi Ki” Dedirten Yatırım Fırsatı
RAMS Türkiye’nin yeni projesi RAMS Park House Maslak’ta, 3 milyon 900 bin TL’den başlayan peşinat ve













