
- Şirket Haberleri

- DKY, kadınlara özel indirim fırsatı sunuyor
DKY, kadınlara özel indirim fırsatı sunuyor
DKY, Mart ayında kadınlara özel indirim fırsatı sunuyor.
DKY inşaat tarafından Lokum Evler ve DKY Sahil projelerinin cazip fiyat avantajı ve ödeme seçeneklerinin yanı sıra, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Mart ayı sonuna kadar kadın yatırımcılarına yüzde 4 ek indirim fırsatı da başlatıldı. Cazip metrekare fiyatları ve anahtar teslime kadar emekçi kadınlara kira desteği de sunuyor. Doğa ile iç içe ve aile hayatına uygun şekilde hayata geçirilen daireleriyle yatırımcıların dikkatini çeken Lokum Evler’de, 2+1,5’lar 429 bin TL’den, 3+1,5’lar 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Ayrıca Lokum Evler’de, yüzde 5 peşinatın yanı sıra ev sahiplerine anahtar teslimine kadar kira desteği de yapılıyor.

Lokasyon açısından da gayrimenkule yatırım yapmayı düşünenlere ayrıcalıklı fırsatlar sunan DKY, değerli konumlarda hayata geçiriyor. Kartal’ın dikkat çeken lokasyonunda hayata geçirilen DKY Sahil’de, 2+1,5 daireler 795 bin TL’den başlayan fiyatların yanı sıra şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planları da hazırlanabiliyor.
Ekopratik ödeme sistemine göre DKY müşterileri istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını oluşturarak ödemelerini gerçekleştirebiliyor. Bu sayede DKY Sahil’de 'fiyatı ekonomik ödemesi pratik' bir ödeme sistemi ile yepyeni bir hayatın kapıları açmalarını sağlıyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Fuzul GYO’dan “Dönüşüm Çağı”na Sürdürülebilirlik Vurgusu
Fuzul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zahit Akbal, “Dönüşüm Çağı” ana temasıyla düzenlenen Future &
30 December 2025
MESA, ARTAŞ, KANTUR, AKDAŞ BASIN AÇIKLAMASI
Yaklaşık iki yıl önce, Mesa, Artaş, Kantur ve Akdaş iş ortaklığı tarafından geliştirilen Tema İstanb













