
- Emlak Haberleri

- Emlak Vergisi İçin Bugün Son!
Emlak Vergisi İçin Bugün Son!
Emlak Vergisi ödemeleri için bugün son gün...
Emlak Vergisi ödemeleri için bugün son gün...Emlak Vergisinin ödemeleri 1 Mart'ta başlamıştı.Emlak Vergisi'nin ilk taksit ödemeleri bugün sona eriyor.Vergi borcunu ödemeyenler ise ceza alacak.
EMLAK VERGİSİ NEREYE ÖDENECEK?
Emlak Vergisini ödemek isteyen mükellefler bağlı bulundukları belediyelerden ödeme işlemini yapabilecekler.Belediyeye gitmek istemeyenler içinse online ödeme ile işlemlerini gerçekleştirebilecekler.
ÇEVRE VE TEMİZLİK VERGİSİ NEREYE ÖDENECEK?
Çevre ve Temizlik Vergisi ise su faturasına yansıyor ve bu faturayla birlikte ödeniyor .İşyerlerinin Çevre ve Temizlik Vergisi ise ilçe belediyelere ya da e-belediye sistemiyle yapılabiliyor.
KİMLER EMLAK VERGİSİ ÖDEMİYOR?
2006 yılında alınan Bakanlar Kurulu kararı ile;
1.Hiçbir geliri olmadığını belgeleyenlere
2.Emeklilere
3.Gazilere
4.Şehitlerin dul ve yetimlerine ait brüt 200 metrekareyi geçmeyen tek mesken için emlak vergisi alınmıyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Yatırımcı Yön Değiştiriyor, “Konutun Tahtı Sallanıyor Mu? Yatırımcı Rotasını Değiştiriyor”
Türkiye’de son yıllarda konut piyasası üzerinden şekillenen yatırım alışkanlıkları değişmeye başladı
09 June 2026
Konut Alıcılarının Yüzde 68'i Artık Sadece Lokasyona Bakmıyor
Türkiye’de gayrimenkul sektöründe değer artışını belirleyen kriterlerin değiştiği görülüyor.









