
- Emlak Haberleri

- Eskişehir

- Tepebaşı

- Entepe Konutları Projesi’nde satışlar devam ediyor
Entepe Konutları Projesi’nde satışlar devam ediyor
Eskişehir’de hayata geçirilen Entepe Konutları Projesi’nde satışlar, oldukça uygun fiyat avantajlarıyla devam ediyor. Kafkas Yapı Malzemeleri firmasınca hayata geçirilen proje 4 bloktan meydana geliyor.
Eskişehir Tepebaşı’nda hayata geçirilen ve yapımı Kafkas Yapı Malzemeleri tarafından üstlenilen Entepe Konutları projesi uygun fiyat seçenekleriyle sahiplerini bekliyor. Batıkent Mahallesi Gündüz Ökçün Bulvarı üzerinde yükselen proje, her biri 4 katlı 4 farklı bloktan meydana geliyorNispeten daha geniş ailelerin kullanım ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefleyen söz projede, toplamda 32 daire ve 4 ticari ünite yer alıyor. Projedeki konutların tamamı, kat planıyla uyumlu bir şekilde dizayn edilmiş 3+1 dairelerden oluşuyor.
Sahip olduğu sosyal donatı ve yaşam alanlarıyla da dikkat çekmeyi başaran Entepe Konutların projesinde çocuklara yönelik açık ve kapalı oyun alanları, spor ve fitness salonu, önemli etkinlikler için düşünülmüş toplantı odaları ve kafe gibi modern yaşam alanları bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra, daire sakinlerinin kullanımına yönelik olarak tasarlanmış kapalı otopark alanları da proje içerisinde dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.
Teslime hazır halde bulunan Entepe Konutları projesindeki konutların fiyatları da makul sayılabilecek bir düzeyde. Projede yer alan, 120 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler belirlenen fiyat, Temmuz 2018 dönemi itibariyle 375 bin lira. Projedeki konutların fiyatları cephe ve kat durumuna göre farklılık arz edebiliyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Eska Edition Kent Etabı satışa çıktı
ESKA Group’un Çerkezköy’de geliştirdiği Eska Edition projesinde ikinci etap olan Kent etabı satışa
11 June 2026
Yatırımcı Yön Değiştiriyor, “Konutun Tahtı Sallanıyor Mu? Yatırımcı Rotasını Değiştiriyor”
Türkiye’de son yıllarda konut piyasası üzerinden şekillenen yatırım alışkanlıkları değişmeye başladı










