
- Diğer Haberler

- Fi Yapı'ya Kayyum Atandı
Fi Yapı'ya Kayyum Atandı
5 binden fazla konutu teslim etmesi gereken Fi Yapı'ya kayyum atandı. İşte detayları...
27 Eylül 2016
5 binden fazla konutu teslim etmesi gereken Fi Yapı'ya kayyum atandı. İşte detayları...FETÖ Paralel Devlet Yapılanması'na finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında AKFA Holding'e bağlı şirketler ve Fi Yapı'nın aralarında bulunduğu 22 şirkete kayyum atandı.
Savcılık dosyada adı geçen şirketlere Ceza Muhakemesi Kanunu'nun (CMK) 133. maddesi uyarınca kayyum tayin edilmesini talep etti. Soruşturmayı yürüten Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verdi.
Kayyum olarak atanan kişilerin yönetim organının tüm yetkilerine sahip olması, yönetim organının yetkilerinin tümü ile bu kayyumlara devredilmesi ve yeni yönetim organının bu kayyumlarca oluşturulması kararlaştırıldı.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Polat Piyalepaşa Çarşı’da Haziran Etkinlikleri Başlıyor
Polat güvencesiyle hayata geçirilen Polat Piyalepaşa Çarşı, Haziran ayı boyunca sanat, eğlence ve öğ
05 Haziran 2026
“Kolektif” üretim kültürü, dünyaya uzanıyor
Ofisi bir mekândan çok ortak üretim ve paylaşım alanına dönüştüren Kolektif House, esnek çalışmanın













