
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Kadıköy

- Fortis Sinanlı projesinde yüzde 0,99 faizli kredi ile ev sahibi olma fırsatı
Fortis Sinanlı projesinde yüzde 0,99 faizli kredi ile ev sahibi olma fırsatı
Fikirtepe'de yükselen Fortis Sinanlı projesinde faiz oranları yüzde 1'in altına düşürüldü.
Yiğit Group tarafından hayata geçirilmeye hazırlanan Fortis Sinanlı projesinde cazip fırsatlar devam ediyor. Projede anlaşmalı banka olan İş Bankası aracılığıyla yüzde 0,99 faizle kredi kullanarak veya 72 ay faizsiz firma bünyesinde vadeli ödeme seçenekleri ile konut sahibi olunabiliyor.İnşaat çalışmalarının sürdüğü Fortis Sinanlı projesinde bin 100 bağımsız ünite hayata geçiriliyor. Kampanya ve proje hakkında bilgiler veren Fortis Sinanlı Genel Müdürü Tuğba Adıbelli Yetişen, projenin Avrupa'nın en iyi karma projesi seçildiğinin altını çizerek, "İstanbul gibi bir metropolde artık lüks yaşam iş, eğitim, sağlık merkezlerine ve sosyal hayatınızdaki tüm önemli noktalara sizi trafik derdinden kurtaracak kadar yakın ve ulaşılabilir bir mesafede olmaktır" ifadelerini kullandı.
TESLİMLER 2019'DA BAŞLIYOR
Fortis İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bilal İdikurt ise Kadıköy bölgesinde konut taleplerinin kendi projelerine yöneldiğini belirterek, "Bağdat Caddesi'nde müşterilerin ihtiyaçlarını tam karşılayacak nitelikli konutların az sayıda olması sebebi ile bölgede talep görmeyen stok fazlası oluştu" şeklinde konuştu.
Konut teslim tarihinin yaklaştığına dikkat çeken Bilal İdikurt, "Teslime yaklaştık, Projemizin kaba inşaatı bitti, ince işleri başladı ve 2019 yılında teslimlere başlayacağız" dedi.
FORTİS SİNANLI FİYAT LİSTESİ
Konut satışlarının devam ettiği Fortis Sinanlı projesinin güncel fiyat listesi şu şekilde:
1+1 konutların fiyatları 600 bin TL'den,
2+1 konutların fiyatları 900 bin TL'den,
3+1 konutların fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den,
Ofis alanlarının fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den,
Mağazaların fiyatları ise 2 milyon 800 bin TL'den başlıyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
RAMS Park House Maslak Lansmanında Rekor Satış
3 Günde 260 Konut Satıldı, Kampanya 1 Ocak 2026’ya Uzatıldı.
11 December 2025
Konut Üretiminde Güven ve Sürdürülebilirlik Ön Planda
Yapı sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Şentürk, konut pr
11 December 2025
POPÜLER HABERLER
Suudi Arabistan’a otel, perakende ve konut projesi Nef’ten milyar dolarlık ortaklık
18 November 2025
2026’da Arsa Yatırımlarında Belirleyici Faktör: Bölgesel Dinamikler ve Doğru Analiz













