
- Diğer Haberler

- Galatasaray Dumankaya İle Anlaşmasını Sona Erdirdi
Galatasaray Dumankaya İle Anlaşmasını Sona Erdirdi
Sezon başında gögüs reklamı için 3 sezon anlaşma yapan Galatasaray ile Dumankaya yollarını ayırdı...
Sezon başında gögüs reklamı için 3 sezon anlaşma yapan Galatasaray ile Dumankaya yollarını ayırdı...Paralel Yapı'ya yönelik operasyonlarda gözaltına alınan Dumankaya inşaat yöneticileri du durumun olumsuz etkisini görmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Reysaş GYO ile sözleşmesi iptal olan Dumankaya'nın Galatasaray ile de sözleşmesi sona erdi.
Galatasaray ile Dumankaya sezon başında göğüs reklamı için 2015-2016 sezonlarında 9 milyon TL, 2016-2017 sezonlarında 10 milyon TL, 2017-2018 sezonunda 11 milyon TL karşılığında sözleşme imzalamıştı.
Galarasaray yönetiminden yapılan açıklamaya göre, Dumankaya'nın anlaşmadaki yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle sponsorluktan azledildi. Galatasaray, Cuma günü oynanacak maça gögüs reklamı olmadan çıkacak.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeynel Kılıç’tan İstanbul Turizmine Değer Katan Yatırım: DoubleTree by Hilton İstanbul - Tuzla ve Ata Köşküm Oteli
İstanbul’un turizm vizyonuna katkı sağlayacak önemli bir yatırım, iş dünyasının saygın isimlerinden
17 April 2025
Elite World, Amsterdam’daki İlk Oteliyle Avrupa’ya Açılıyor
Franchise iş modeliyle büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Elite World Hotels & Resorts, 202













