
- Diğer Haberler

- Galatasaray Kemerburgaz’da 140 dönümlük tesise kavuşacak
Galatasaray Kemerburgaz’da 140 dönümlük tesise kavuşacak
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, toplam 140 dönüm büyüklüğünde olan Kemerburgaz tesisleri için çalışmalar tamamlandığını Divan Kurulu toplantısında duyurdu.
Galatasaray arsa ve tesis yatırımlarını hız kesmeden sürdürürken, Kemerburgaz’da bulunan 140 dönümlük tesislerin kulübe kazandırıldığı açıklandı. Söz konusu açıklamayla ilgili resmi duyuruyu Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek yaptı. Galatasaray, Florya ve Riva arazilerinin geliştirilmesine başlanması sonrasında kulüp yeni emlak geliştirmesi ve kulübe kazandırma çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda çalışmalar sürdüren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün düzenlenen kongrede Kemerburgaz tesisleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Kemerburgaz'daki aşağı yukarı 140 dönümlük arsanın Galatasaray Spor Kulübü'ne kazandırılması için çalışma içindeydik. Bu çalışmalar dün itibarıyla tamamlandı. Gerekli izinler alındı. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeynel Kılıç’tan İstanbul Turizmine Değer Katan Yatırım: DoubleTree by Hilton İstanbul - Tuzla ve Ata Köşküm Oteli
İstanbul’un turizm vizyonuna katkı sağlayacak önemli bir yatırım, iş dünyasının saygın isimlerinden
17 April 2025
Elite World, Amsterdam’daki İlk Oteliyle Avrupa’ya Açılıyor
Franchise iş modeliyle büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Elite World Hotels & Resorts, 202













