
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Gayrimenkul Sektöründe 4.0 Dönemi Başlıyor
Gayrimenkul Sektöründe 4.0 Dönemi Başlıyor
Sanayi 4.0 devrimine dikkat çeken GYODER Başkanı, gayrimenkul 4.0 versiyonunu dünyaya tanıtacaklarını açıkladı...
Sanayi 4.0 devrimine dikkat çeken GYODER Başkanı, gayrimenkul 4.0 versiyonunu dünyaya tanıtacaklarını açıkladı...
Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı olan Dr. Feyzullah Yetkin, gerçekleştirilen basın toplantısında derneklerinin yeni dönem stratejisine değindi. Konuşmasında sanayi 4.0 devrimine dikkat çeken Yetkin, gayrimenkul 4.0 versiyonunu dünya ile paylaşarak bu söylemde öncü olacaklarını ifade etti.
GAYRİMENKULDE 4.0 DÖNEMİ
Dünya gayrimenkul pazarında taşların yerinden oynadığını ve oyunun kurallarının değiştiğini söyleyen Yetkin, çok yönlü düşünmeleri gerektiğini hatırlatarak Türkiye gayrimenkul sektörüne her anlamda katkı sağlamaları ve yeni bir versiyonun tüm hazırlıklarını tamamlamaları gerektiğini vurguladı.
GAYRİMENKUL ZİRVESİ GELECEK NİSAN'DA
Gayrimenkul sektörünün önemli organizasyonları arasında yer alan gayrimenkul zirvesinin 2018 senesinin Nisan ayında gerçekleştirileceğini açıklayan Yetkin, GYODER'i uluslararası bir dernek yapacaklarını belirterek bu süreçte yurt dışı STK'lar ile daha güçlü bir iletişim içine gireceklerini söyledi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Adres Ankara Evleri'nin ikinci etabında teslim heyecanı yaşanıyor
Bayraktar İnşaat’ın Ankara Yenimahalle’de yükselen projesi Adres Ankara Evleri'nde ikinci etap tesli
28 Haziran 2026
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!
Küçükçekmece’de tamamlanan, devam eden ve proje aşamasında olmak üzere geliştirdiği 14 nitelikli pro













