
- Emlak Haberleri

- Gaziantep Şehitkamil'de 3 adet gayrimenkul satışa sunuldu
Gaziantep Şehitkamil'de 3 adet gayrimenkul satışa sunuldu
Beylerbeyi, Fıstıklık ve Umut mahallelerinde yer alan gayrimenkuller ihale yoluyla satılacak.
Mülkiyeti Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'ne ait olan 3 adet gayrimenkul, düzenlenecek ihaleyle satılacak. Söz konusu gayrimenkuller arsa+konut ve arsa+ ticaret alanı imar tiplerini taşıyor.Satışa sunulan gayrimenkuller için toplam 10 milyon 724 bin 580 TL satış bedeli belirlendi. Şehitkamil'in Umut, Beylerbeyi ve Fıstık mahallelerinde yer alan gayrimenkuller için yüzde 3 oranında geçici teminat talep ediliyor.
Gayrimenkullerin muhammen satış bedeli ise 3 milyon 194 bin TL ile 3 milyon 804 bin TL arasında değişiyor. Yapılan bilgilendirmede peşin ödemelerin kabul edileceği ifade edildi.
KAPALI TEKLİF SUNULACAK
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenecek ihaleye ilişkin detaylı bilgiler paylaşıldı. İhale, 7 Ağustos 2020 günü belediyenin Atatürk Kültür ve Spor Merkezi Meclis Salonunda yapılacak.
Yapılan bilgilendirmede ihalenin, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesi (a) fıkrası gereğince 'kapalı teklif usulü' ile yapılacağı belirtildi.
İhaleye katılmak isteyen gerçek kişilerden Türkiye'de kanuni ikametgâhı olması, tebligata esas adres beyanı, noter tasdikli imza beyannamesi, nüfus cüzdanı sureti, satış şartnamesi satın aldığına dair makbuz ve geçici teminat bedelinin ödendiğine dair makbuz gibi belgeler talep ediliyor. Tüzel kişilerden ise tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odasından tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri talep ediliyor.
İşte satışa sunulan gayrimenkullerin özellikleri:
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
RAMS Park House Maslak Lansmanında Rekor Satış
3 Günde 260 Konut Satıldı, Kampanya 1 Ocak 2026’ya Uzatıldı.
11 December 2025
Konut Üretiminde Güven ve Sürdürülebilirlik Ön Planda
Yapı sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Şentürk, konut pr
11 December 2025
POPÜLER HABERLER
Suudi Arabistan’a otel, perakende ve konut projesi Nef’ten milyar dolarlık ortaklık
18 November 2025
2026’da Arsa Yatırımlarında Belirleyici Faktör: Bölgesel Dinamikler ve Doğru Analiz













