
- Diğer Haberler

- İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Kâğıthane’deki projeleri inceledi
İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Kâğıthane’deki projeleri inceledi
İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki gerçekleştirilen metro projelerini ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'nde incelemelerde bulundu.
Kâğıthane Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Uysal ilçede mevcut ve yeni dönem projeleri değerlendirmek üzere Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile görüştü. Başkan Uysal ve beraberindekiler, Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisleri'ne gelerek ilçedeki mevcut ve yeni dönem projeleri hakkında görüş alışverişi gerçekleştirdi.
Ayrıca belediye çalışmaları hakkında da bilgi alan Uysal, çalışmaları dolayısıyla Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç ve ekibini tebrik etti.
Başkan Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'nde de incelemelerde bulundu.
Görüşmede konu başlıkları tek tek istişare edilerek 2019 yılına kadar tamamlanması gereken yatırımların iş takvimi planlanarak gerekli koordinasyon çalışması gerçekleştirildi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Hepsiburada, Efsane Kasım Z Raporunu Paylaştı
Hepsiburada’nın Türkiye’ye kazandırdığı ve her yıl alışveriş gündemini şekillendiren Efsane Kasım, b
03 December 2025
Ekobord Katma Değerli Ürünleriyle Dünya Pazarlarındaki Payını Büyütüyor
Vefa Group’un yapı malzemeleri sektöründeki markası Ekobord, ekstra mukavemeti ile öne çıkan fiberce













