
- Emlak Haberleri

- İzmir

- Menemen

- İmgelife 30 Ekim’e kadar tanıtım fiyatıyla ev sahibi yapıyor
İmgelife 30 Ekim’e kadar tanıtım fiyatıyla ev sahibi yapıyor
Gültekin İnşaat ve İmge Yapı işbirliği ile hayata geçirilen İmgelife konutlarından ev sahibi olmak isteyenler, tanıtım günlerinin avantajlı fiyatlarından yararlanmaları için son gün 30 Ekim.
İzmir’in dikkat çeken bölgelerinden biri olan Menemen’de hayata geçirilen İmgelife projesinde avantajlı tanıtım günleri fiyatlarından yararlanmak isteyenlerin 30 Ekim’e kadar vakti var. Uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenlere tanıtım günleri kapsamında cazip fiyat seçenekleri sunan İmgelife projesi Gültekin İnşaat ve İmge Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. İzmir’de yeni bir şehrin inşa edildiği kuzey bölgesinde Gültekin İnşaat güvencesiyle daire seçme imkânına da sahip olan yatırımcılara anlaşmalı bankaların kişiye özel hazırladığı kredi ödeme planları gibi fırsatlar da sunuyor.
Yapımı hızla devam eden ve Aralık 2018 tarihinde anahtar teslimi yapılacak olan İmgelife, yüksek işçilik kalitesi, özgün ve modern mimarisi, geniş iç mekânları, İzmir iklimine uygun olarak tasarlanmış balkonları ve teknolojik altyapısıyla dikkat çekiyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
GÜNDEM HABERLERİ
POLAT GAYRİMENKUL, BUDAPEŞTE’DEKİ YENİ PROJESİ SEVEN PEARL İLE SEÇKİN BİR YAŞAMIN KAPILARINI ARALIYOR
Türkiye’de ve dünyada, gayrimenkul sektörünün öncü oyuncularından Polat Gayrimenkul, Macaristan’daki
17 November 2025
Türkiye’de konut finansmanı dengeleri değişiyor
Konut kredisi %34 arttı, tasarruf finansmanı %298 büyüdü













