
- Emlak Haberleri

- İnşaatta İflas Söylentileri Yurtdışı Kaynaklı
İnşaatta İflas Söylentileri Yurtdışı Kaynaklı
Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, sosyal medyadaki iflas ve kriz söylentilerinin yurt dışı kaynaklı olduğunu söyledi.
Gayrimenkul ve inşaat sektöründe önemli yatırımlara sahip olan Özyurtlar Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, sosyal medyadaki iflas ve kriz söylentileri hakkında konuştu. Başkan Tamer Özyurt, yayılan bu söylentilerinin kaynağının yurtdışında olduğunu belirtti.Özyurt, batacak şirketlerin listeleri paylaşan, konkordato talep edileceğini yazan ve sektörün krizde olduğu iddialarını yayan hesapların incelendiğini ve bu hesapların yurtdışı kaynaklı olduğunu dile getirdi. Listelerde genellikle, çok sayıda kişiye istihdam sağlayan şirketlerin yer aldığına dikkat çeken Özyurt, ekonominin kötülenmeye çalıştığını ifade etti.
Başkan Özyurt, sektörü kötüleyen paylaşımların yapıldığı ilk hesabın Mısır’dan çıktığını ve kullanılan üslubun FETÖ benzeri olduğunu belirtti. Hukuki işlemlerin başlatıldığını ve sektörde hiçbir zaman kriz olacağına inanmadığını ifade eden Özyurt, sıkıntılı geçiş süreci sonunda piyasanın oldukça iyileşeceğini sözlerine ekledi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALTA’DA YENİ DÖNEM 4 MEVSİM TERMAL AYRICALIĞI
Sur Yapı, Antalya’daki yeni nesil devre mülk projesi Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da önemli bir dön
15 April 2026
SEGA YAPI, ATAKENT’İN DEĞER HATTINDA MODERN ŞEHİR HAYATININ SİMGESİ SEGA ATAKENT’İ SATIŞA SUNDU
Sega Yapı, İstanbul’un önemli bir uydu kenti olan, planlı gelişim bölgesi ve geleceğin yaşam merkezi
13 April 2026
POPÜLER HABERLER
Fırat Life Style’dan 990 Bin TL Net Fiyatıyla "Hemen Tapulu", “Erişilebilir Konut” Modeli













