
- Emlak Haberleri

- İzmir

- Buca

- İzmir Defterdarlığı 8.5 milyonluk arsasını satıyor
İzmir Defterdarlığı 8.5 milyonluk arsasını satıyor
İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İzmir Buca Tınaztepe’deki bin 871 metrekare arsası satacak.
İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İzmir Buca Tınaztepe Mahallesi 7358 ada 6 parseldeki toplam bin 871 metrekare büyüklüğe sahip arsa 25 Eylül 2017’de saat 14.20’de satışa çıkarılacak.Söz konusu arsanın ihalesi ise Hükümet Konağı C Blok Konak/İZMİR adresindeki İzmir Defterdarlığı binasının 1. katında bulunan toplantı salonunda komisyon huzurunda gerçekleştirilecek.
Ayrıca taşınmazın satış beledini taksitle ödeme seçeneği de bulunuyor. Taksitle ödeme halinde ise arsanın satış bedelinin en az dörtte biri peşin, kalanı en fazla iki yılda ve 8 eşit taksitle, kanunî faizi ile birlikte ödemesi yapılacak.
İhaleye katılmak isteyen kişilerin istenilen belgeleri ihale başlama saatine kadar ihale komisyon başkanlıklarına teslim etmeleri veya iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırmaları gerekiyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO YKB Ramazan Taş: 2026'ya güçlü konut piyasasıyla giriyoruz
2025 yılında tüm zamanların rekorunu kırarak 1 milyon 688 bin 910 adede ulaşan konut satışları, konu
20 January 2026
Türkiye’nin İlk Resort City Konseptli Yaşam Projesi PRIVE INVENTUM’da Ön Talep Başladı
Aydın Yatırım Grup tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Resort City konsep













