
- Emlak Haberleri

- Kayseri

- Kocasinan

- Kayseri'de 104 adet konut imarlı arsa satışa sundu
Kayseri'de 104 adet konut imarlı arsa satışa sundu
Kocasinan'da yer alan arsalar, düzenlenecek ihale ile satılacak. İşte detaylar…
Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 104 adet konut imarlı arsa, düzenlenecek gayrimenkul satış ihalesi ile satılacak. Arsalar için uygun fiyatlar dikkat çekiyor.Satışı konu olan arsalar, Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'nde yer alıyor. Arsaların büyüklükleri 654 metrekare ile 4 bin 440 metre arasında değişiyor.
Yapılan bilgilendirmeye göre, söz konusu gayrimenkul satış ihalesi, 14 Eylül 2021 saat 12:00'da Kadir Has Kongre Kültür ve Sanat Merkezi Salonunda düzenlenecek.
FİYATLARI 118 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa sunulan 104 adet konut imarlı arsanın fiyatları, 118 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor.
Arsalar ihalede tek tek satılacak. Arsalar için talep edilen geçici teminat tutarı 3 bin 540 TL ile 24 bin TL arasında değişiyor.
İHALE NASIL OLACAK?
Söz konusu ihalenin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45'inci maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılacağı belirtildi.
İhaleye katılacak gerçek kişilerden ikametgah belgesi, noter tasdikli imza beyannamesi, geçici teminatın yatırıldığını gösteren belge, ihaleye katılmama cezası almadığına dair yazılı taahhütname, vekaleten katılım varsa noter tasdikli vekaletname gibi belgeler talep ediliyor. Tüzel kişilerden ise ek olarak bağlı oldukları oda kaydı ve noter tasdikli imza sirküleri talep ediliyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO büyümeyi borsaya taşıyor: Halka arz gelirinin yüzde 85’i yeni projelere
7 milyar TL’yi aşan portföy büyüklüğüne sahip Luxera GYO, gayrimenkul sektöründeki başarısını sermay
02 March 2026
Ege Yapı Kekliktepe’de Son 15 Villa: Teslim Süreci Bahar Sonu Başlıyor
Ege Yapı’nın, Ege Yapı GYO portföyünde Urla Kekliktepe’de hayata geçirdiği müstakil villa projesinde













