
- Emlak Haberleri

- Ankara

- Keçiören

- Keçiören Belediyesi 8 adet arsa satışa çıkardı
Keçiören Belediyesi 8 adet arsa satışa çıkardı
Ankara Keçiören'de yatırım fırsatı sunuldu. İşte satışı konu olan arsaların özellikleri…
Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait olan 8 adet arsa, düzenlenecek ihaleyle satılacak. Söz konusu arsalar Keçiören'in Ovacık, Yüksektepe, Bağlarbaşı ve Sancaktepe mahallelerinde bulunuyor. Arsaların en büyüğü 12 bin 706 metrekare büyüklüğe sahip durumda.Satışa sunulan arsalar için toplam 73 milyon 353 bin TL satış bedeli belirlendi. Arsaların muhammen bedelleri 368 bin TL'den başlayarak 22 milyon TL seviyesine kadar çıkıyor. Arsalar için talep edilen geçici teminat tutarı ise 11 bin TL seviyesinden başlıyor.
KAPALI TEKLİF SUNULACAK
Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenecek ihale, 2 Ocak 2020 günü belediyenin encümen salonunda yapılacak. Söz konusu ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre yapılacak olan kapalı teklif usulü ile gerçekleşecek.
İhaleye katılım gösterecek yatırımcıların istenen belgeleri en geç ihale günü saat 12:00'a kadar teslim etmeleri gerekiyor. İhaleye katılmak isteyen gerçek kişilerden geçici teminat bedelinin belediye veznesine ödendiğine dair makbuz, ihaleye iştirak dilekçesi, ikametgah belgesi, yasal tebligat adresini belirten imzalı adres beyanı, nüfus cüzdanı fotokopisi talep ediliyor. Tüzel kişilerden ise noter tasdikli tescil belgesi, ihaleye iştirak eden kişilerin noter tasdikli yetki belgesi, imza sirküleri gibi belgeler talep ediliyor.
Satışa sunulan arsaların özellikleri şu şekilde:
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO YKB Ramazan Taş: 2026'ya güçlü konut piyasasıyla giriyoruz
2025 yılında tüm zamanların rekorunu kırarak 1 milyon 688 bin 910 adede ulaşan konut satışları, konu
20 January 2026
Türkiye’nin İlk Resort City Konseptli Yaşam Projesi PRIVE INVENTUM’da Ön Talep Başladı
Aydın Yatırım Grup tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Resort City konsep













