
- Diğer Haberler

- Kemer Avantgarde Hotel kapandı!
Kemer Avantgarde Hotel kapandı!
Antalya Kemer'deki en yeni konut projeleri hakkında ve emlak sektöründeki son gelişmelere dair haberleri incelemek için tıklayınız.
Kemer Gönük’te üç tesisi bulunan Avantgarde Hotel& Resort geçtiğimiz cumartesi gününden itibaren kapılarını kapattı...
Otelin kapandığı haberini Avantgarde Hotel& Resort Genel Müdürü Yücel Yapıcı, tur operatörlerine yönelik yazdığı yazı ile duyurdu.
Yapıcı, operatörlere teşekkür ederek kaleme aldığı yazının devamında “Son zamanlarda şirketimizde ciddi mali sıkıntılar yaşanmaktadır. Üzülerek, bu sıkıntının tesisimizi de etkilediğini belirtmek durumundayız” dedi.
Yapıcı yazısının devamında “Bu sebepten ötürü 05.09.2015 (Cumartesi) tarihi itibari ile tesisimize yeni girişleri kabul edemeyeceğimizi, gelecek olan yeni rezervasyonlarınızı başka tesislere kaydırmanız konusunda yardımcı olmanızı rica ederiz” dedi.
Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, Hurriyet.com.tr'nin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, turizm sektörünün genel bir sıkıntı yaşadığına işaret etti. Yorulmaz, söz konusu otelin kapanmasının, bağlı bulunduğu şirketin mali durumundan kaynaklanmış olabileceğini söyledi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Polat Piyalepaşa Çarşı’da Haziran Etkinlikleri Başlıyor
Polat güvencesiyle hayata geçirilen Polat Piyalepaşa Çarşı, Haziran ayı boyunca sanat, eğlence ve öğ
05 Haziran 2026
“Kolektif” üretim kültürü, dünyaya uzanıyor
Ofisi bir mekândan çok ortak üretim ve paylaşım alanına dönüştüren Kolektif House, esnek çalışmanın













