
- Emlak Haberleri

- Aydın

- Aydın

- Kuşadası ve Didim’e Turizm Serbest Bölge Müjdesi
Kuşadası ve Didim’e Turizm Serbest Bölge Müjdesi
Kuşadası Korumar Otel'de gerçekleşen “Kuşadası'nın sorunları" başlıklı bir toplantıda bölgeye turizm serbestliğinin geleceği müjdesi verildi.
Kuşadası Korumar Otel'de gerçekleşen “Kuşadası'nın sorunları" başlıklı bir toplantıda bölgeye turizm serbestliğinin geleceği müjdesi verildi.
Kuşadası ve Didim'e Turizm Serbest Bölge Müjdesi
Kuşadası Korumar Otel'de gerçekleşen “Kuşadası'nın sorunları" başlıklı toplantıya katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Kuşadası ve Didim'de "Turizm serbest bölgesi"ni hayata geçireceklerini söyledi.
Ege bölgesinin yılın 12 ayında da turist alabilecek potansiyele sahip olduğunu ve Turizm serbest bölgesi projesinin hayata geçmesinin bölgeyi ileri taşıyacağını söyleyen ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sağlık turizminden, kongre turizmine kadar yatırımcılar için bir dizi imkanlar yaratacağız. Bu çalışmalarımız ile turizm sayesinde aynı zamanda önemli bir istihdam yaratacağız. Sağlık ve yaşlı bakım turizmi yatırımlarını minimum beşinci kademe teşvikleriyle destekleyeceğiz. Ege bölgesinde, "İzmir Ekonomik Serbest Bölgesi" gibi turizm serbest bölgeleri oluşturacağız. Kuşadası ve Didim Türkiye'nin ilk turizm serbest bölgesi olacak."
-
Kuşadası ve Didim'e Turizm Serbest Bölge Müjdesi
-
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
İzmir’e Mona Lisa Gülüşü Getiren Yeni Nesil Mimari Yolculuk
Folkart’ın Mavişehir’de hayata geçirdiği 400 milyon dolarlık Folkart Mona projesi, modern mimarisi v
10 December 2025
Gayrimenkul sektörünün köklü oyuncularından Zeray GYO’da halka arz için geri sayım başladı
Konut sektöründe özgün ve estetik projelerle beklentileri aşan çözümler sunan Zeray GYO, sermaye piy
09 December 2025
POPÜLER HABERLER
2026’da Arsa Yatırımlarında Belirleyici Faktör: Bölgesel Dinamikler ve Doğru Analiz













