Lemuria Evleri’nde Hemen Teslim 2+1 Daire 148 bin 500 TL

İstanbul Esenyurt'deki en yeni konut projeleri hakkında ve emlak sektöründeki son gelişmelere dair haberleri incelemek için tıklayınız.

02 Nisan 2014
Lemuria Evleri’nde Hemen Teslim 2+1 Daire 148 bin 500 TL

Lemuria Evleri’nde hemen teslim 2+1 daire 148 bin 500 TL Esenyurt’ta BTC İnşaat tarafından inşa edilen Lemuria Evleri projesinde sınırlı sayıda konutun satışı devam ediyor

 

Toplam 187 konuttan oluşan Esenyurt Lemuria Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. 1+1 ve 3+1 dairelerinin satışının tamamlandığın BTC İnşaat Lemuria Evleri projesinde satışı devam eden 2+1 konutların fiyatları 148 bin 500 TL’den başlıyor.

 

 

Konut teslimleri hemen yapılan Lemuria Evleri projesinde peşin ya da banka kredisi ile ödemeler yapılabiliyor. Minimum yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan konut bedeli ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor.

 

 

http://www.lemuria.com.tr/

 



HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR


henüz yorum yok