
- Diğer Haberler

- Leyla İle Mecnun Dizisinin Çekildiği Ev Satışta
Leyla İle Mecnun Dizisinin Çekildiği Ev Satışta
Leyla İle Mecnun dizisinde Mecnun Çınar'ın yaşadığı ev 6 milyon dolara satışa çıktı...
Leyla İle Mecnun dizisinde Mecnun Çınar'ın yaşadığı ev 6 milyon dolara satışa çıktı...Bir dönem TRT 1'de 3 sezon boyunca yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin evi satışa çıktı. Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve Onur Ünlü'nün yönettiği Leyla ile Mecnun dizisinin evi Sarıyer Kireçburnu'nda yer alıyor.
Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt'un paylaştığı dizideki ev manzarasıyla ve bahçesiyle oldukça sevilen bir evdi.

Dizinin ana karakterleri Mecnun Çınar, babası ve ak sakallı dedesinin yaşadığı ev 6 milyon dolara satışa sunuldu. Bir internet adresinde verilen ilana göre pazarlık payı olduğu belirtildi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeynel Kılıç’tan İstanbul Turizmine Değer Katan Yatırım: DoubleTree by Hilton İstanbul - Tuzla ve Ata Köşküm Oteli
İstanbul’un turizm vizyonuna katkı sağlayacak önemli bir yatırım, iş dünyasının saygın isimlerinden
17 April 2025
Elite World, Amsterdam’daki İlk Oteliyle Avrupa’ya Açılıyor
Franchise iş modeliyle büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Elite World Hotels & Resorts, 202













