
- Şirket Haberleri

- Nef Galatasaray'a Sponsor Oldu
Nef Galatasaray'a Sponsor Oldu
Türkiye ve yurtdışında projeler geliştirem Nef, Galatasaray'ın yeni forma göğüs sponsoru oldu...
01 Ağustos 2016
Türkiye ve yurtdışında projeler geliştiren Nef, Galatasaray'ın yeni forma göğüs sponsoru oldu...Geçtiğimiz sezon sonu Dumankaya İnşaat ile sponsorluk sözleşmesini iptal eden Galatasaray, yeni sezonda forma göğüs sponsorluğu Nef ile anlaştı.
Nef ile Galatasaray 4+1 yıllık sözleşme için el sıkışırken, Nef sarı kırmızılı takıma yıllık 3 milyon dolar ödeyecek. Galatasaray bu anlaşmadan toplam 15 milyon dolar gelir bekliyor.
Anlaşma kapsamında Nef'e Türk Telekom Arena’dan loca da tahsis edilecek ve Nef'in misafirleri için VIP biletler temin edilecek.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
RAMS Türkiye, GülümseSEN Şenlikleri’nde Çocukların Mutluluğuna Ortak Oldu
RAMS Türkiye, Kansersiz Yaşam Derneği (KAYD) tarafından bu yıl 19. kez düzenlenen GülümseSEN Şenlikl
24 Haziran 2026
Turyap'tan Arsa ve Arazi Yatırımlarında Yeni Hamle: Turyap Arsa
Türkiye'nin ilk yerli ve milli emlak pazarlama şirketi Turyap, arsa ve arazi yatırımlarına yönelik y













