
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Arnavutköy

- NeoGölpark İstanbul’da 4+1 Villa 1.100.000
NeoGölpark İstanbul’da 4+1 Villa 1.100.000
İstanbul Arnavutköy'deki en yeni konut projeleri hakkında ve emlak sektöründeki son gelişmelere dair haberleri incelemek için tıklayınız.
5 etapta yer alan 500 konuttan meydana gelen NeoGölpark İstanbul projesinde Haziran 2015 tarihinde teslim edilecek olan villalar 1.100.000 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor
Neo Yapı tarafından Arnavutköy Bolluca'da 5 etapta hayata geçirilmekte olan NeoGölpark İstanbul projesinde toplam 500 konut yer alıyor.4. etap satışlarının devam ettiği NeoGölpark İstanbul projesinde 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanan villalar Haziran 2015 tarihinde teslim edilecek. 450.000 metrekarelik arsa üzerinde yükselen projede villaların yanı sıra açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çarşı, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness center, güneşlenme terası, kapalı otopark, orman manzarası, tenis kortu ve voleybol sahası gibi donatılar da bulunuyor.
NeoGölpark İstanbul'da 4+1 villalar 1 milyon 100 bin liradan, 5+1 villalar ise 1 milyon 575 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Ege Yapı Kekliktepe’de Son 15 Villa: Teslim Süreci Bahar Sonu Başlıyor
Ege Yapı’nın, Ege Yapı GYO portföyünde Urla Kekliktepe’de hayata geçirdiği müstakil villa projesinde
27 February 2026
RAMS Park House Maslak’ta “İyi Ki” Dedirten Yatırım Fırsatı
RAMS Türkiye’nin yeni projesi RAMS Park House Maslak’ta, 3 milyon 900 bin TL’den başlayan peşinat ve













