
- Diğer Haberler

- Odakule’ye Yatırımcılardan Yoğun İlgi
Odakule’ye Yatırımcılardan Yoğun İlgi
İstanbul Sanayi Odası’nın 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesine 300 yatırımcı başvurdu.
İstanbul Sanayi Odası’nın 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesine 300 yatırımcı başvurdu.
Tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası olarak nitelendiren ve bir süredir yerli-yabancı yatırımcısını arayan Odakule binasının ihale süreci için bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde bilgi odası açıldı.
Ekonomist'te yer alan habere göre, Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen ihale için bilgi odasına bir haftada yapılan başvuru ise beklentileri aştı.
Bireysel, kurumsal ve konsorsiyum kuran yerli ve yabancı yatırımcı adaylarının katılması beklenen Odakule ihalesiyle ilgilenenlerin sayısı yaklaşık 300’ü buldu.
300 KİŞİ TAKİBE ALDI
Alınan duyuma göre; bir hafta içinde 300 yatırımcı bilgi odası üzerinden ihale koşullarını öğrenmek amacıyla Odakule’yi takibe aldı.
ARALIK AYINDA TAMAMLANACAK
Odakule ihalesi, kapalı zarf usulü teklif toplama ve teklifler üzerinden açık arttırma veya pazarlık yöntemi ile yapılacak. Sözkonusu süreç aralık ayında tamamlanacak.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Marmara Denizini Müsilaja Karşı Korumanın Yolu Atıksu Arıtımından Geçiyor
2024’ün son çeyreğinde Marmara Denizi’ne kıyısı olan birçok bölgede yeniden müsilaj oluşumları gözle
23 May 2025
Öztiryakiler, Hostech By TUSİD 2025’te Sektör Profesyonelleri ile Buluşuyoruz
27-31 Mayıs 2025 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Host













