
- Emlak Haberleri

- Özak Dragos'ta ön talep dönemi başladı
Özak Dragos'ta ön talep dönemi başladı
Sıfır konut projeleri tüm hızı ile devam ederken Özak yeni projesini duyurdu Özak Dragos'ta ön talep dönemi resmen başladı.
13 Ağustos 2024
Her an büyük bir deprem olması beklenen ve bu nedenle kentsel dönüşümün büyük önem taşıdığı İstanbul'da sıfır konut projeleri yakından takip edilmeye devam ediyor. İstanbul'da yeni konut projeleri için araştırma içinde olan kişilere bekledikleri haber Özak'tan geldi. Özak Dragos'ta ön talep dönemi resmen başladı.İstanbul'da sıfır konut projesi arayan kişilere yeni bir duyuruda Özak GYO tarafından yapıldı. Özak Dragos projesinde ön talep dönemi başladı. Her penceresinden Adalar manzarasının görüleceği projede ön talep toplanacak. Ulaşımın merkezinde yer alan projede İstanbul'da ev sahibi olmak ve konut yatırımı yapmak isteyen kişilere hitap edecek.
İstanbul'da farklı semtlerde çok sayıda projeyi hayata geçiren ve projeleri devam eden Özak GYO tarafından hayata geçirilecek olan proje Maltepe sınırları içerisinde yer alacak. 1+1 daire, 2+1 daire, 3+1 daire ve 4+1 daire olmak üzere projede çok sayıda seçenek sunulacak. Maltepe Park ve Piazza AVM'ye yakın konumda bulunan proje ulaşımda da merkezi konumda bulunuyor. Projede ön talep toplama dönemi başladı.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
İzmir'in Kalbinde Eşsiz Yaşam İçin Geri Sayım: Ege Yapı Alsancak’ta Son 20 Daire
Ege Yapı'nın İzmir'in en değerli lokasyonu Alsancak'ta hayata geçirdiği Ege Yapı Alsancak projesinde
02 Temmuz 2026
Adalar Manzaralı Özak Dragos’ta Örnek Daire Ziyarete Açıldı
Adalar ve deniz manzarasının yanı sıra merkezi konumu ve ulaşım hatlarına yakınlığıyla dikkat çeken
29 Haziran 2026
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













