
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Beşiktaş

- Özak GYO Balmumcu Projesi Başlıyor
Özak GYO Balmumcu Projesi Başlıyor
Özak GYO Balmumcu projesi yüksekliği ve emsali düşürülerek İBB Meclisi'nde onaylandı...
Özak GYO Balmumcu projesi yüksekliği ve emsali düşürülerek İBB Meclisi'nde onaylandı...Özak GYO'nun Beşiktaş Balmumcu'daki projesine İBB Meclisi'nden onay çıktı. Daha önce 5 kez İBB meclis gündeminden bir kez de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan dönen proje dün onaylandı.
Özak GYO'nun Balmumcu projesi 8 bin 349 metrekare alan üzerinde otel ve rezidans konseptinde tasarlandı. Projenin 2 emsal inşaat alanı ve 45 metre yükseklik olan yapılanma şartı bulunuyordu.
Özak GYO Balmumcu projesi bina yüksekliği 45 metreden 40 metreye, inşaat alanı da 2 emsalden 1,17'ye düşürülerek onaylandı. Proje Boğaziçi Köprüsü’ne, E-5'e ve sahil yakın mesafede konumlanıyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Konut Alıcılarının Yüzde 68'i Artık Sadece Lokasyona Bakmıyor
Türkiye’de gayrimenkul sektöründe değer artışını belirleyen kriterlerin değiştiği görülüyor.
09 June 2026
Avrupa’nın En İyi Yüksek Katlı Konut Projesi ödülüne sahip Folkart Nova'da Yaşam Başladı
Yüksek yaşam standartlarına sahip konut, ofis ve karma yapılar geliştiren, Türkiye’nin öncü gayrimen












