
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Pendik

- Pendik Belediyesi'nden satılık 10 adet gayrimenkul
Pendik Belediyesi'nden satılık 10 adet gayrimenkul
Pendik Belediyesi, Dolayoba bölgesinde yer alan 10 gayrimenkulü satışa çıkardı.
İstanbul Anadolu yakasının son yıllarda en çok gelişim kaydeden ilçeleri arasında öne çıkan Pendik'te yatırım fırsatı sunuldu. Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan 10 adet gayrimenkul satışa sunuldu. Gayrimenkuller için belediye tarafından ihale düzenlenecek.Satışı söz konusu olan gayrimenkuller Pendik'in Dolayoba bölgesinde bulunuyor. Gayrimenkuller konut imarlı olurken toplam satış bedeli 25 milyon 427 bin 992 TL olarak belirlendi.
Satışa sunulan gayrimenkullerden 9 tanesinin geçici teminat tutarı 67 bin 568 bin TL olarak belirlenirken 1 tanesinin geçici teminatı 154 bin 733 TL olarak belirlendi.
KAPALI TEKLİF SUNULACAK
Pendik Belediyesi tarafından düzenlenecek ihale 9 Ekim günü belediyenin encümen salonunda düzenlenecek. Öte yandan söz konusu ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. maddesi uyarınca "Kapalı Teklif Usulü" ile yapılacak.
Pendik Belediyesi'nden düzenlenecek ihalenin katılım şartlarını belirten bir açıklama yapıldı. Açıklamada, ihaleye katılacak gerçek kişilerden ikametgâh belgesi, noter tasdikli imza beyannamesi, geçici teminat mektubu veya makbuzu gibi belgeler talep edilirken tüzel kişilerden ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğuna dair belge, şirketlerden noter tasdikli imza sirküsü, geçici teminat mektubu gibi belgeler talep ediliyor.
Satışı konu olan gayrimenkullerin özellikleri şu şekilde:

HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO büyümeyi borsaya taşıyor: Halka arz gelirinin yüzde 85’i yeni projelere
7 milyar TL’yi aşan portföy büyüklüğüne sahip Luxera GYO, gayrimenkul sektöründeki başarısını sermay
02 March 2026
Ege Yapı Kekliktepe’de Son 15 Villa: Teslim Süreci Bahar Sonu Başlıyor
Ege Yapı’nın, Ege Yapı GYO portföyünde Urla Kekliktepe’de hayata geçirdiği müstakil villa projesinde













