
- Diğer Haberler

- Pendik Sahil Parkı Projesinde Son Etaba Geçildi
Pendik Sahil Parkı Projesinde Son Etaba Geçildi
İstanbul Pendik'deki en yeni konut projeleri hakkında ve emlak sektöründeki son gelişmelere dair haberleri incelemek için tıklayınız.
İBB tarafından hayata geçirilen Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesinde sona yaklaşıldı...
Pendik'ta Sahil Camii ile Marina arasında kalan 122 dönümlük alanda hayata geçirilen Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesinin son etabına geçildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaşama geçirilen projenin son etabında havuzlu ve ağaçlı iki meydan, otoparklar, kafeterya, kültür-sanat, spor ve dinlenme alanları ve çocuk parkları inşa edilecek.
Proje alanındaki ağaçlar korunurken bu ağaçlara ek olarak manolya, ıhlamur ve çınar ağaçları dikilecek. Proje alanında zara görme ihtimali olan ağaçlar ise Yenişehir Dedepaşa Caddesi’ne dikilmek üzere taşınacak. Proje kapsamında Erol Kaya Caddesi üzerinde yer alan Şehit Adil Gözalıcı Polis Karakolu'da yenilecek.
Proje tamamlandığında Pendik Sahil'de 3 Meydan (Atatürk, Havuzlu ve Ağaçlı Meydan), yazlık sinema, 1 tenis sahası, 2 futbol sahası, 3 kafeterya, skate park, 11 bin meterekarelik 3 çocuk oyun parkı, sergi ve gösteri alanları, 400 metre koşu ve yürüyüş parkuru, 500 araç kapasiteli 4 otopark ve toplam 250 bin metrekare yeşil alan olacak.
İşte Pendik Sahil Parkı
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Marmara Denizini Müsilaja Karşı Korumanın Yolu Atıksu Arıtımından Geçiyor
2024’ün son çeyreğinde Marmara Denizi’ne kıyısı olan birçok bölgede yeniden müsilaj oluşumları gözle
23 May 2025
Öztiryakiler, Hostech By TUSİD 2025’te Sektör Profesyonelleri ile Buluşuyoruz
27-31 Mayıs 2025 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Host













