
- Diğer Haberler

- Petrol Ofisi Satışa Çıkarıldı
Petrol Ofisi Satışa Çıkarıldı
OMV, Türkiye'de sahip olduğu Petrol Ofisi'nin hisselerinin tamamını satışa çıkardı...
OMV, Türkiye'de sahip olduğu Petrol Ofisi'nin hisselerinin tamamını satışa çıkardı...
2010 yılında Petrol Ofisi’ni 1 milyar Euro’ya Doğan Holding’den satın alan OMV Petrol Ofisi'ni satışa çıkardı. Şirketten gelen açıklamaya göre satış için danışman şirketlerle görüşmeler başladı.
Petrol Ofisi'nin yakıt dağıtımında pazar lideri olan Türkiye'de 1785 akaryakıt istasyonu bulunuyor. En büyük perakende satış ağına sahip olan Petrol Ofisi'nin ticari ve endüstriyel müşterilere akaryakıt tedariği alanında da önce olduğu belirtildi.
OMV yaptığı açıklamada hali hazırda potansiyel satışın ve sürecin yapılandırılmasına destek için danışman seçim sürecinde olduğunu vurgularken satış amacının şirket'in portföyünün zorlu piyasa ortamında optimizasyonu olduğunu belirtti.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sevgililer Günü’nde Onu Mutlu Edecek Hediye Kärcher’de!
Sevgililer Günü’nde sevdiğinize yapacağınız anlamlı bir sürpriz, ona verdiğiniz değeri hissettirmeni
04 February 2025
HANNOVER MESSE 2025 Yapay Zeka ile Otomasyonda Yeni Bir Çağ Başlatıyor
HANNOVER MESSE 2025 Fuarında 15 salonda, dünyanın dört bir yanından gelen şirketler, en son teknoloj













