
- Diğer Haberler

- Petrol Ofisi Satışa Çıkarıldı
Petrol Ofisi Satışa Çıkarıldı
OMV, Türkiye'de sahip olduğu Petrol Ofisi'nin hisselerinin tamamını satışa çıkardı...
OMV, Türkiye'de sahip olduğu Petrol Ofisi'nin hisselerinin tamamını satışa çıkardı...
2010 yılında Petrol Ofisi’ni 1 milyar Euro’ya Doğan Holding’den satın alan OMV Petrol Ofisi'ni satışa çıkardı. Şirketten gelen açıklamaya göre satış için danışman şirketlerle görüşmeler başladı.
Petrol Ofisi'nin yakıt dağıtımında pazar lideri olan Türkiye'de 1785 akaryakıt istasyonu bulunuyor. En büyük perakende satış ağına sahip olan Petrol Ofisi'nin ticari ve endüstriyel müşterilere akaryakıt tedariği alanında da önce olduğu belirtildi.
OMV yaptığı açıklamada hali hazırda potansiyel satışın ve sürecin yapılandırılmasına destek için danışman seçim sürecinde olduğunu vurgularken satış amacının şirket'in portföyünün zorlu piyasa ortamında optimizasyonu olduğunu belirtti.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Hepsiburada, Efsane Kasım Z Raporunu Paylaştı
Hepsiburada’nın Türkiye’ye kazandırdığı ve her yıl alışveriş gündemini şekillendiren Efsane Kasım, b
03 December 2025
Ekobord Katma Değerli Ürünleriyle Dünya Pazarlarındaki Payını Büyütüyor
Vefa Group’un yapı malzemeleri sektöründeki markası Ekobord, ekstra mukavemeti ile öne çıkan fiberce













